Bäddfåtölj barn

Bäddsoffan har länge varit en möbel med funktioner som tillgodoser många hushålls behov, två möbler i en. Bäddsoffan är dock också en möbel som behöver ett stort utrymme och det är inte alltid man har det. Bäddfåtöljen är då den optimala möbeln. Den har samma funktion som en bäddsoffa fast i mindre format. Denna möbel får plats i princip var som helst och slukar inte alls mycket plats. Den är dessutom perfekt i exempelvis barnens sovrum så det blir smidigt när en kompis ska sova över. I utfällbart läge blir bäddfåtöljen som en komplett säng vilket ger den bästa sovupplevelsen och stora chanser till bra drömmar under natten.

Perfekt för barnrummet

Bäddfåtöljen är också en avslappnande oas där du och barnen kan läsa en bok, göra läxor, umgås, leka och kommunicera. Bäddfåtöljerna finns i många olika färger och överdrag vilket gör att du kan matcha möbeln för att passa in i alla olika typer av barnrum. Detta underlättar också om det skulle råka komma färg, smuts, mat eller vad som helst på överdraget – det är lätt att tvätta och rengöra. Nu för tiden finns det till och med bäddfåtöljer anpassade för just barn.

Smidigt möblemang

Bäddfåtöljen är en funktionell fåtölj med maximal komfort, som dessutom är ett stilfullt tillskott till ditt hem. Den passar inte bara in i barnrummet utan också i andra rum så som exempelvis gästrummet. Du kan investera i två bäddfåtöljer och ha ett avlastningsbord emellan för att sedan förvandla dessa två till enkelsängar vid besök. Bäddfåtöljer ger helt nya möjligheter när det kommer till att inreda hemmet. Detta samtidigt som du slipper känna dig begränsad när det kommer familj, släktingar och vänner på besök som vill sova över.