Bäddfåtölj billig

 

För den som har dåligt med plats men ändå önskar en extra sovplats i sitt hem så kan en bäddfåtölj vara en bra idé. En bäddfåtölj är en fåtölj som både går att använda som en vanlig fåtölj men som också går att göra om till en extra sovplats.

Det finns väldigt stora fördelar med att inreda med bäddfåtöljer om man jämför med att inreda med en bäddsoffa. Det kan dock vara lite svårare att få tag på en bäddfåtölj än en bäddsoffa. Utbudet är tyvärr mycket mindre och visa möbelbutiker säljer överhuvudtaget inte denna möbeltyp. Om du letar på nätet du dock finna en hel del. Här nedan fåtöljer en lista på bäddfåtöljer av den billigare sorten:

  • På Furniturebox.se kan du hitta den ljusgråa bäddfåtöljen Christoffer. Det är en modern och funktionell bäddfåtölj med en rymlig yta att sitta på när den är hopfälld. Fåtöljen har en medelfast komfort med bra stöd som gör den till en mycket skön möbel. Denna fåtölj kostar strax under 4000 kronor.

  • PÅ Sweef.se finner du den mycket smidiga bäddfåtöljen Ormen. Precis som namnet antyder så är denna bäddfåtölj mycket smidig, smidig som en orm. Denna möbel växlar mycket enkelt mellan att vara en härlig fåtölj till att erbjuda en plats att sova. Fåtöljen finns i vitt, grått och turkost och kostar 3500 kronor.

  • På Mio säljer dom en bäddsoffa som heter Single. Det är en modernt utformad fåtölj som är liten och nätt. En annan positiv egenskap som den har är också en liten upphöjning i delen där du har huvudet, detta för att den ska vara så bekväm som möjligt. Denna bäddfåtölj kostar endast 3 495 kronor.

Din smidiga och praktiska bäddfåtölj behöver alltså inte kosta en förmögenhet. Med endast några tusenlappar får du alltså en extra sovplats i ditt hem, som du när den inte används till det, kan sitta bekvämt i och läsa tidningen.