Bäddfåtölj Mio

 

På den svenska detaljhandelskedjan Mio hittar du otroligt mycket fina möbler och inspirerande inredning. Mio har som vision att de vill inspirera sina kunder att förnya sina hem. Företaget har som mål att ta reda på vad det är kunderna vill ha, detta för att kunna tillgodose de behov som människor har. Ett behov som många har är att de vill att en vän eller släkting ska kunn

Modern villa interior

a sova över och här kan Mio hjälpa till med en lösning, även för de som inte har så mycket plats över.

Mio erbjuder nämligen bäddfåtöljer. Bland annat har de en bäddfåtölj som heter Svanö. Detta är en modern och komfortabel fåtölj som också fungerar som men en extrabädd I form av en skön resårmadrass. Bredden är 121 cm, höjden 86 cm och djupet 93 cm och detta är alltså måtten när den är hopfälld och fungerar som en fåtölj. Denna bäddfåtölj finns i grå och röd.

En annan bäddfåtölj som Mio erbjuder är fåtöljen Single. Denna fåtölj passar extra bra när du har dåligt med plats då den är mycket liten och nätt. Fåtöljen bäddas enkelt ut i barnrummet eller på kontoret när en extra sängplats behövs. Den får dessutom en liten upphöjning i den delen där du ska ligga med huvudet för att det ska vara så bekvämt som möjligt för dig. Även denna bäddfåtölj finns i grått och bredden är 102 cm, höjden 83 cm och djupet 90 cm.

Oavsett om du är på jakt efter att skaffa en eller två extra sovplatser så är bäddfåtöljen ett bra alternativ då de är lättare att flytta på än en bäddsoffa och flexiblare att flytta runt. Om du köper en bäddfåtölj hos just Mio får du dessutom en väldigt snygg och skön sittplats och sovplats.